تیم تخصصی تعمیرات و خدمات انواع دستگاه های ماینر 09127509007 - 09913312378 (از ساعت 9 تا 21)

تخفیف ویژه

۰ تا ۱۰۰ اسلات های کارت‌ گرافیکی روی مادربرد

 

شما عزیزان میتونید به جای خوندن مقاله به صوت زیر گوش دهید.❤🖤

 

 

 

اسلات های کارت‌ گرافیک

 

تولیدکننده‌های انواع کارت‌ گرافیک

 

   nVIDIA و AMD تولیدکننده‌های اصلی‌ کارت های گرافیک مجزا‌ محسوب‌ میشوند . البته Intel هم اعلام‌ کرده است که درحال ساخت کارت‌ گرافیک مجزا‌ می باشد . ممکن است شما طرفدار سرسخت یکی از این برند‌ها باشید ، ولی حتما باید بدونید که کارایی‌ کارت گرافیک هر دو برند حدوداً یکسان می باشد . انویدیا کارت‌های گرافیک رو بر بستر برند‌ GeForce و AMD تحت‌ برند‌ Radeon تولید می‌کند.

   کارت‌‌های‌ گرافیک آن -برد قبلا‌ تخصص‌ شرکت‌ اینتل بود‌ منتها AMD هم امروزه در این زمینه حرف های بسیاری برای گفتن‌ دارد. Intel و AMD رقیب‌ سرسخت‌ همدیگه در تولید‌ پردازنده می باشند . اگه می‌خواهید بین‌ پردازنده‌های این دو برند یکی رو انتخاب‌ نمائید می‌توانید از مقاله‌ی مقایسه‌ سی‌پی‌یوهای Intel و AMD ، غول های صنعت پردازش کمک بگیرید .

   شرکت‌‌های‌ دیگری نظیر MSI ، ASUS ، Gigabyte و INNO3 D با استفاده از تراشه‌‌های‌ گرافیکی تولیدشده به وسیله انویدیا و AMD کارت‌‌های‌ گرافیکی می سازند .

 

0 تا 100 اسلات های کارت‌ گرافیکی روی مادربرد

 

انواع اسلات های کارت‌ گرافیکی روی مادربرد

 

   شما می توانید با افزودن کارت‌‌های‌ گرافیک ، کامپیوترتان رو ارتقا‌ دهید . برای این کار‌ شیار‌هایی‌ برای قرار دادن‌ کارت‌های گرافیک روی مادربورد طراحی‌ شدن‌ که اسلات نامیده میشوند . چند نوع اسلات داریم که عبارتند از :

 

0 تا 100 اسلات های کارت‌ گرافیکی روی مادربرد

 

PCI (Peripheral Component Interconnect)

 

   جزو‌ نخستین اسلات‌هایی می باشند که روی مادربرد طراحی شدند و به عنوان رابط‌ موازی‌ عمل‌ میکنند . شما با این گونه اسلات میتوانید قطعه‌‌های‌ دیگری از قبیل کارت گرافیک رو به سیستمتون اضافه‌ نمائید و پورت‌های ورودی‌ و خروجی‌ اضافه‌ برای خودتون فراهم‌ نمائید . این نوع اسلات پهنای باند کوچیکی دارد ولی همچنان قابل‌ استفاده‌ می باشد .

 

 

0 تا 100 اسلات های کارت‌ گرافیکی روی مادربرد

 

AGP (Accelerated Graphics Port)

 

   این نوع‌ اسلات پیشرفته‌تر‌ از‌ نوع PCI می باشد و برای اضافه کردن کارت گرافیک‌ها استفاده‌ می گردد . این اسلات به GPU اجازه‌ دسترسی به حافظه‌‍‌ی رم اصلی‌ سیستم‌ را میدهد و سرعت‌ فرکانس آن بسته به ورژن آن (۲ ، یا ۳ یا Pro) ، دو یا سه برابر یا حتی بیشتر‌ از‌ اسلات قبلی می باشد .

 

 

0 تا 100 اسلات های کارت‌ گرافیکی روی مادربرد

 

PCI -E (PCI Express)

 

   این اسلات‌ها آخرین‌ مدل از اسلات‌های نوع PCI می باشند ولی چند تفاوت‌ با هم دارند . سرعت انتقال‌ بسیار سریع‌تری نسبت‌ به PCI دارند . رابط سریالی می باشند . اندازه‌ی شیارشون نسبت به مقدار‌ پهنای باندی که پشتیبانی‌ میکنند متفاوت می باشد . PCI Express در پهنای باندهای X1 ، X4 ، X8 ، X16 وجود دارد که هرچه عدد پهنای باند بزرگتر باشد ، به اسلات بزرگتری نیاز دارد ، PCIe X16 بزرگترین و PCIe X1 کوچکترین مدل‌ این شیار می باشند .

   شما می‌تونید کارت‌‌هایی‌ رو که اندازه‌ی شکاف‌ کوچکتری دارند در اسلات‌هایی با شیار‌ بزرگتر استفاده‌ کنید ، به عنوان نمونه کارت گرافیک PCIe X4 میتواند در اسلات PCIe X8 نصب شود . این اسلات بهترین‌ اسلات برای اتصال کارت گرافیک شما می باشد .

 

 

0 تا 100 اسلات های کارت‌ گرافیکی روی مادربرد

 

SLI برای nVIDIA و CrossfireX برای AMD

 

    بعضی مادربوردها اسلات‌هایی دارند که به شما اجازه میدهند بیشتر‌ از‌ یک کارت گرافیک رو به سیستم‌ خود اضافه نمائید . از جمله‌ی این اسلات‌ها میتوان به اسلات‌های SLI شرکت‌ انویدیا و اسلات‌های CrossfireX شرکت AMD اشاره کرد . سیستم‌ شما با دو کارت گرافیک قدرت‌ بالایی به‌دست می آورد و میتواند هم‌زمان از هر دوی آنها برای رندرینگ تصاویر‌ استفاده کند .

برای استفاده‌ از این گونه اسلات‌ها حتما باید از کارت‌ گرافیک‌های یکسان استفاده نمائید .

 

0 تا 100 اسلات های کارت گرافیک روی مادربرد

 

نتیجه گیری

 

   در این مقاله درمورد تولید کننده های انواع کارت گرافیک صحبت کردیم که nVIDIA و AMD تولیدکننده‌های اصلی‌ کارت های گرافیک مجزا‌ می باشند . شما می توانید با افزودن کارت‌‌های‌ گرافیک ، کامپیوترتان رو ارتقا‌ دهید . برای این کار‌ شیار‌هایی‌ برای قرار دادن‌ کارت‌های گرافیک روی مادربورد طراحی‌ شدن‌ که اسلات نامیده میشوند .

 

بیشتر بخوانید : قدرتمند ترین ماینر😎💪

 

   چند نوع اسلات داریم که عبارتند از :

   PCI : جزو‌ نخستین اسلات‌هایی می باشند که روی مادربرد طراحی شدند و به عنوان رابط‌ موازی‌ عمل‌ میکنند .

   AGP : این نوع‌ اسلات پیشرفته‌تر‌ از‌ نوع PCI می باشد و برای اضافه کردن کارت گرافیک‌ها استفاده‌ می گردد .

   PCI – E : این اسلات‌ها آخرین‌ مدل از اسلات‌های نوع PCI می باشند ولی چند تفاوت‌ با هم دارند . سرعت انتقال‌ بسیار           سریع‌تری نسبت‌ به PCI دارند . رابط سریالی می باشند . اندازه‌ی شیارشون نسبت به مقدار‌ پهنای باندی که پشتیبانی‌ میکنند متفاوت می باشد .

   بعضی مادربوردها اسلات‌هایی دارند که به شما اجازه میدهند بیشتر‌ از‌ یک کارت گرافیک رو به سیستم‌ خود اضافه نمائید . از جمله‌ی این اسلات‌ها میتوان به اسلات‌های SLI شرکت‌ انویدیا و اسلات‌های CrossfireX شرکت AMD اشاره کرد .

 

نظرات خود را با ما از طریق شماره ۰۲۱۹۱۰۰۴۳۷۲ در میان بگذارید.

امتیاز بده لطفا!