۰ تا ۱۰۰ خرید ماینر💲
شما عزیزان میتونید به جای خوندن مقاله به صوت زیر گوش دهید.❤🖤
آنچه در این مقاله خواهید خواند...
تشخیص دستگاه استخراج نو از کارکرده
راه صد در صد برای تشخیص دستگاه نو از کارکرده وجود ندارد . با این حال ، آقای امید علوی ، ماینر حرفهای ، در گفتگو با ارزدیجیتال به چند مورد برای تشخیص یک دستگاه استخراج نو از کارکرده اشاره نمود .
توجه به بستهبندی
اگر ماینر نو باشد ، باید نخست به بستهبندی توجه نمود که باز نشده باشد و چسب و کارتن آن اصلی باشد . از روی شماره سریال دستگاه و استعلام آن در سایت سازنده ، میتوان متوجه روز تولید، مدت گارانتی و اصالت شد .
زمانی که جعبه ماینر را باز میکنید ، عموماً دستگاههایی مانند انتماینر داخل کیسههای ضد استاتیکی می باشند که در صورت باز شدن و دوباره بسته شدن معلوم می شود . روی این کیسهها معمولاً شرکتها از چسبهایی استفاده میکنند که تنها یک بار قابل بازشدن هستند و چسباندن مجدد آنها خیلی مشکل است .
بررسی گرد و قبار روی فن و قطعات و بدنه
وجود خط و خطش زیاد روی بدنه دستگاه یکی از نشانههایی می باشد که احتمال دست دوم بودن را افزایش میدهد . همچنین عموماً روی فن و قطعات دستگاه دستدوم ، رد گرد و قبار برجای میماند . قسمت سفید قطعات کارکرده ، معمولاً بعد از مدتی به رنگ زرد در میآید .
بررسی سوکتهای برق
اصلیترین تفاوت بین ماینرهای کارکرده و نو ، سوکتهای شش پین برق هشبرد می باشد که به سبب جریان بسیار پس از یک مدت کوتاه کار کردن ، زرد رنگ میشوند و فرقشان با نو کاملا مشهود خواهد شد .
با تمام این وجود ، باز هم راه قطعی برای تشخیص وجود نخواهد داشت و بهتر است دستگاه نو از فروشندههای معتبر خریداری گردد .
تست دستگاه استخراج پس از خرید
برای تست یک دستگاه استخراج ، بهترین کار این است که آن را راهاندازی نمائید و به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت به استخر استخراج متصل نمائید و طی این مدت بر شیوه کار آن نظارت داشته باشید . برای نظارت بر وضعیت ماینر تنها کافی است در پنل مدیریت دستگاه ، قسمت وضعیت (Status) را چک نمائید .
هر دستگاه استخراج دارای چند هش برد (در بیشتر دستگاهها سه الی چهار عدد) می باشد و هر هش برد تعدادی چیپ (Chip) را داراست . قسمت Status در پنل مدیریت دستگاه استخراج ، بهترین منبع برای اطلاع از وضعیت دستگاه می باشد .
بیشتر بخوانید : خرید ماینر از کیان ماینر😀👌
در مرحله نظارت و تست ماینر ، حتما باید اطلاعات پایین را در نظر داشته باشید که در قسمت Status ماینر قابل مشاهده می باشند :
مدت زمان کار ماینر از زمان روشن شدن یا Elapsed
قدرت هش ریت در لحظه (GH/S)
میانگین هش ریت (GH/avg)
سرعت فن یا FanSpeed – براساس دور بر دقیقه (معمولا روی ۵ , ۰۰۰ الی ۶ , ۰۰۰ قرار دارد .)
فرکانس یا Frequency
هش برد یا Chain یا Device
چیپها یا Chips یا ASIC
گرما یا Temperature
وضعیت عادی و سالم یعنی عدد ۰ و Alive
وضعیت غیرعادی (نشان x و Dead)

نتیجه گیری
اگرچه شاید ماینینگ و شیوه راهاندازی یک دستگاه ماینر ساده به نظر برسد ، منتها چالشهای بسیاری در فعالیت ماینینگ وجود دارد و همانطور که بارها اشاره شد ، انجام استخراج ارزهای دیجیتال به معنای خوابیدن و پول درآوردن نمی باشد .
بهتر می باشد دستگاه ماینری انتخاب نمائید که برند معتبرتری داشته باشد و امتحان خود را پس داده باشد . قدرتمند بودن ماینر به معنی بهتر بودن آن نمی باشد و اصل تمرکز باید روی سودآوری ، صعنتی بودن و طول عمر دستگاه باشد .
قبل از خرید حتماً اطلاعات خویش را تکمیل نمائید ، پاسخ سوالات خویش را بیابید و از اعتبار فروشنده ماینر مطمئن شوید . در زمان خرید ماینر تمام بررسیهای لازم را انجام دهید و ترجیحاً فرصت برای تست کردن بگیرید . خرید و تحویل حضوری قطعاً بهتر از سفارش از راه دور می باشد .
میتوانید تجربیات خود در زمان خرید دستگاه ماینر را در قسمت نظرات همین مقاله بنویسید تا کمکی برای باقی افراد باشد .
⚫🟥⬛🔴
نظرات خود را با ما از طریق شماره ۰۲۱۹۱۰۰۴۳۷۲ در میان بگذارید.